Op zoek naar italiaans traiteur?

 
italiaans traiteur
 
Traiteur Limoncello Zuiderse delicatessen.
8800 Rumbeke Roeselare. Bezoek de website. Bezoek de website. Kurt Vandenbussche en Nancy Ulin staan sinds 2006 samen achter de toonbank van Traiteur Limoncello. Nancy heeft gewerkt bij een Italiaanse traiteur en besloot zo om een eigen voedingszaak uit te bouwen, waar je alles kan vinden om zuiders te tafelen.
Mario Restaurant Traiteur Traditionele Italiaanse specialiteiten.
Traditionele Italiaanse specialiteiten. Scroll omlaag naar de content. Mario Restaurant en Traiteur, Kammenstraat 71 te Antwerpen. Een plaats met een rijke geschiedenis waar menig Antwerpenaar zijn weg naar vindt. Tijdens het Interbellum baatten de ouders van de jonge Mario, een restaurant uit in het Antwerpse. Wanneer blijkt dat Italïe een bondgenoot wordt van Duitsland, vertrekt het gezin noodgedwongen terug naar Italië uit vrees voor represailles. Na afloop van de Tweede Wereldoorlog, keert Mario Tiboni terug naar Belgïe waar hij een eerste job als kelner versiert aan de Belgische kust. Gebeten door de horeca-microbe besluit Mario Tiboni om in de Kammenstraat een authentiek Italiaans restaurant te openen.
Traiteur Mechelen Italiaanse Traiteur België.
Italiaans Pasta Buffet. Italiaans Basis Buffet. Italiaans Lunch Buffet. Maak uw feest compleet met Italiaanse Traiteur en Catering in Mechelen. Italiaanse sferen voor een onvergetelijke avond. Direct een offerte aanvragen Ontvang binnen 1 werkdag uw offerte. In Mechelen meest gekozen Italiaanse buffetten.
Italiaanse keuken.
We bieden u een uitgelezen selectie aan Spaanse en Italiaanse hammen, salamis en verfijnde charcuterie en salades, alsook enkele populaire kazen. Puur genieten wordt het met onze verse tapenades, olijven, patés en sauzen. Spaans, Italiaans, Frans, mee te nemen, feesten op locatie, levert aan huis, walking dinner, tapas, receptie, tot 200 personen., Italiaans, Frans, Belgisch, mee te nemen, traiteur aan huis, levert aan huis.
Italiaanse keuken.
Postcode of gemeente.: Italiaanse keuken: 356 traiteurs gevonden. Antwerpen 109, Oost-Vlaanderen 76, Limburg 63, West-Vlaanderen 53, Vlaams-Brabant 45, 2. t Vejels traiteurke. Vlaams, Spaans, Italiaans, mee te nemen, feesten op locatie, traiteur aan huis, walking dinner, receptie, BBQ, tot 200 personen., Bits and Bites. U wenst vrienden, familie, collega's, uit te nodigen voor een etentje? U organiseert een verjaardagsfeest, babbyborrel, bedrijfsactiviteit, productvoorstelling, openingsreceptie. Dan is Bits and Bites er om dit volledig of gedeeltelijk van U over te nemen. Internationaal, Vlaams, Spaans, mee te nemen, feesten op locatie, traiteur aan huis, walking dinner, fusion, tapas, tot 300 personen., Aziatisch, Vlaams, Spaans, mee te nemen, feesten op locatie, traiteur aan huis, walking dinner, tapas, receptie, tot 200 personen., Cook Fusion kookt op feesten en evenementen. Voor communiefeesten, verjaardagsfeesten en huwelijksfeesten kan u beroep doen op onze diensten als traiteur en cateraar. Niet alleen in Bonheiden maar ook in de ruime regio Mechelen komen wij de lekkerste paella, wok en pasta bereiden. Aziatisch, Spaans, Wereld, feesten op locatie, traiteur aan huis, bedrijfscatering, walking dinner, fusion, tapas, meer dan 300 personen., Delafor Catering staat voor verfijnde keuken waar kwaliteit en versheid aan de top staan.
Lekker Zuiders Italiaanse delicatessen. Lekker Zuiders Italiaanse delicatessen.
Italiaanse delicatessen Geel Vivo: kaas, wijn, pasta.
Ook zijn wij een traiteur, die grote feesten kan regelen van a tot z. Alles is te bespreken. Voor een verfijnd Italiaans diner kunt u terecht bij La Ghironda, gelegen in Meerhout, Molenberg 27. La Ghironda staat al jaren vermeld in de Gault-Millau-gids met een score van 135, op 20.
Home Italiaanse specialiteiten, traiteur Casa Dell'Anno' Knokke.
Luxe is de mogelijkheid om samen met familie of vrienden te genieten van de 3 culinaire waarden: authenticiteit, creativiteit en innovatie. Guy Bloes Valerie DellAnno. 2015 Casa DellAnno Koningslaan 240 8300 Knokke T: 050 60 97 79 Website by Procor Photography by Didier Van Dooren GDPR.
Traiteur Mamma Mia.
Tijdens de week verrassen wij u graag met klassieke Italiaanse bereidingen, zoals verse vis en vleesgerechtjes, verschillende verse pasta, pizza, minestrone. Op vrijdag en zaterdag breiden we dit nog uit naar kleine en originele hapjes, bruschette, voorgerechtjes, verse kreeft, truffelgerechten, eigentijdse pastagerechten, etc. steeds vers en volledig huisgemaakt. Wij koken seizoensgebonden, steeds vers en volledig huisgemaakt, zonder bewaarmiddelen dus ook nog eens lief voor uw gezondheid! Feestje te vieren? Ga voor onze buffetten met een maximum aan service zoals de bijgeleverde bainmarietoestellen, borden/bestek en de mooie presentatie op ons porselein. Warme levering van buffetten in Groot-Kortrijk vanaf 20 personen op afspraak. Traiteur Mamma Mia.
Italian Food Club, Italiaanse catering.
Gaandeweg breidde het assortiment zich uit met antipasti, receptiehapjes, pasta's' en desserts, altijd met een Italiaanse of zuiderse toets. Om te beklemtonen dat we intussen uitgegroeid zijn tot een veelzijdig Italiaans cateringbedrijf kozen we er in 2015 voor om als Italian Food Club verder te gaan. Met eenzelfde enthousiasme en persoonlijke aanpak als voordien zullen we ook in de toekomst voor jullie klaar staan! Boek uw feest. pizza with passion baked on the spot FAQ Algemene voorwaarden.

Contacteer ons