Meer resultaten voor utrecht restaurant italiaans

 
utrecht restaurant italiaans
 
Italiaans restaurants in Utrecht IENS.
Restaurant in Utrecht /. Italiaans restaurants in Utrecht. Italiaans restaurants in Utrecht. 48 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. De heilige pasta van la mamma, de pizza's' van goede oude Tony, het geheime ingrediënt in de risotto van tante Anna, de romige panna cotta die je doet denken aan gelukkige tijden De Italiaanse keuken is een fenomeen. Zij grijpt ons aan het hart en vertelt de oude familieverhalen vol emotie. Je houdt wel van een geheim? Vind dan hier onze selectie van beste Italiaanse restaurants in jouw stad.
Fusto D'oro' Italiaans specialiteitenrestaurant.
Restaurant Fusto Doro is een gezellig Italiaans specialiteiten-restaurant gevestigd in de sfeervolle kelders van de Oudegracht in Utrecht. Bij ons kunt u genieten van de authentieke Italiaanse keuken die zich vooral kenmerkt door de diverse heerlijke pasta's' en pizza's. U kunt op geopende dagen vanaf 1500: telefonisch uw reservering doorgeven via het nummer: 030 2314422.
Italiaanse restaurants in Utrecht Eet.nu.
In het centrum 13. Kinderstoel aanwezig 13. Magnetron voor kindervoeding 2. American Express 6. Diners Club 2. Master Card 16. results-mapupdateMap" classclose-filtersFilters" sluiten. 64, 24 recensies. Oudegracht aan de Werf 115 Utrecht. 13 positieve stemmen 9 negatieve stemmen. Bewaren in lijst Sluiten. Lijst toevoegen Sluiten. La Cantina di David. 63, 16 recensies. Oudegracht aan de Werf 88 Utrecht. 14 positieve stemmen 6 negatieve stemmen. Bewaren in lijst Sluiten. Lijst toevoegen Sluiten. Een knus restaurant met Italiaans karakter!
Contact La Grotta Utrecht.
Ook kunnen wij voor u de catering verzorgen, deze word dan bereid op italiaanse wijze en bezorgd. op locatie, of u kunt het bij ons afhalen. Tevens is het ook voor minder valide mensen goed toegankelijk. Wilt u meer informatie over de bovenstaande mogelijkheden, neemt u dan gerust contact met ons op. RESERVEER EEN TAFEL. 3511 AR Utrecht.
Il Il Pozzo Pozzo Italiaans Italiaanse restaurant Restaurant in in Utrecht. Utrecht.
Selecteer een pagina. Welkom bij het oudste restaurant in de werfkelders van Utrecht! Il Pozzo lett. De Waterput is een authentiek Italiaans etablissement. Het is het eerste restaurant dat ooit zijn deuren opende in de kelders van de Oudegracht aan de Werf.
Home San Restaurant Siro San Utrecht Siro Restaurant Utrecht. Bar.
La Cucina Famiglia. Werken bij San Siro. Nu ook op maandag! Restaurant San Siro. Een heerlijke heilige Welkom bij restaurant San Siro. San Siro is een heilige uit de rijke geschiedenis van Milaan. Een heiligman die goed was voor zijn omgeving. Dat willen wij ook zijn. We zijn geïnspireerd door Italië; de gerechten, maar ook het samenzijn en de gastvrijheid van het land bewonderen wij. Met een enthousiasme voor de Italiaanse keuken dragen wij onze eigen culinaire zienswijze uit en delen die met u. Maar San Siro staat niet alleen voor diner; u kunt bij ons op vele andere stijlvolle manieren genieten. Wij nemen u graag mee naar Italië Ontdek ons menu. Klassiek Italiaans met een moderne twist.
THE 10 BEST Italian Restaurants in Utrecht Tripadvisor.
Hotels near Museum Speelklok. Hotels near Centraal Museum. Hotels near Nijntje Museum. Hotels near DOMunder. Hotels near Rietveld Schroder House. Hotels near Museum Catharijneconvent. Hotels near Botanic Gardens. Hotels near Bloemenmarkt, Janskerkhof, Utrecht. Hotels near Miffy's' Traffic Light. Hotels near Wilhelminapark. All Utrecht Restaurants. Popular Types of Food. Cafés in Utrecht. Fast Food Restaurants in Utrecht. French Restaurants for Special Occasions in Utrecht. French Restaurants in Utrecht. Gluten Free Restaurants in Utrecht. Healthy Restaurants in Utrecht. Mediterranean Restaurants in Utrecht. Middle Eastern Restaurants with Outdoor Seating in Utrecht. Seafood Restaurants in Utrecht. Sushi Restaurants for Families in Utrecht. Vegan Restaurants in Utrecht. Vegetarian Restaurants in Utrecht. Best Meatballs in Utrecht. Best Mussels in Utrecht. Best Waffles in Utrecht. Best Tiramisu in Utrecht. Best Kabobs in Utrecht. Best Ceviche in Utrecht. Best Cod in Utrecht. Best Pho in Utrecht. Best Wings in Utrecht. Best Pasta in Utrecht. Best Moussaka in Utrecht. Best Hamburgers in Utrecht. Best Dim Sum in Utrecht. Best Ribs in Utrecht. Best Halloumi in Utrecht. Popular Restaurant Categories.
Restaurant De Markt Utrecht.
U kunt Restaurant De Markt vinden in de Drieharingstraat: het gezellige horecastraatje midden in het centrum van Utrecht, tussen het Vredenburg en de Oude Gracht. Van Bruschetta tot pasta. Wij serveren een zeer uitgebreide lunchkaart zodat u op elk moment van de dag kunt genieten van al onze gerechten.
Restaurant Piatto Utrecht Rhenen.
De 10 beste Italiaanse restaurants in Utrecht Tripadvisor.
Aardig uitzicht in dit restaurant. Op herhaling bij de Bijenkorf. Aand8 voor Eten. Italiaans, Vis en zeevruchten Menu. Veel aandacht voor Italiaans eten geen. Naast De Markt. 56 beoordelingen Nu gesloten. Italiaans, Europees Menu. Goede sfeer, goed eten. De Pizzabakkers Twijnstraat. 6 beoordelingen Nu gesloten. Nederlands, Europees Menu. 24 beoordelingen Nu gesloten. Italiaans, Nederlands Menu. Heerlijk gegeten in sfeervolle en. Geen aanrader, slecht. Pizza Beppe Utrecht Centrum.

Contacteer ons