Zoeken naar rijschool

 
rijschool
 
Home.
In de voorbije 50 jaar hebben duizenden bestuurders hun rijbewijs via onze rijschool behaald. De manier waarop onze rijschool door de bevolking gewaardeerd wordt, steunt ons in onze overtuiging dat we de verstandigste keuze voor de jonge bestuurder zijn. CURSUS THEORIE B.
Haal vlot je rijbewijs B dankzij de ideale rijopleiding VAB-Rijschool.
Maar hoe begin je eraan? VAB-rijschool heeft de perfecte manier uitgedokterd om je rijbewijs B te halen. Hoe ver ben jij nog verwijderd van dat roze pasje in je portemonnee? Wil je eerst weten hoe het gesteld is met je rijtalent? Bij VAB kan je al oefenen met de rijsimulator voordat je 17 bent. Ga je net van start met de verkeersregels in te studeren en moet je je theoretisch examen nog afleggen? Of ben je op zoek naar praktijklessen om met glans te slagen voor het praktijkexamen? VAB-rijschool helpt je op weg. Wat is de ideale rijopleiding voor rijbewijs B? Wil je binnenkort je rijbewijs B halen? Dan ben je bij VAB aan het juiste adres. We hebben immers de ideale rijopleiding ontwikkeld waarmee je zal uitblinken in de theorie én de praktijk: het VAB-schakelparcours. De basis: een doorgedreven combinatie van rijschool en vrije begeleiding. Behaal je autorijbewijs met het schakelparcours van VAB.
Rijschool Lokeren Rijschool Zeveneken: theorielessen, praktijklessen.
0476 96 36 63. Rijschool Zeveneken in Lochristi, Lokeren en omstreken. Zoekt u een prima rijschool in Lochristi, Lokeren en omstreken? Dan hebt u die bij Rijschool Zeveneken gevonden. U kan bij ons theorie en praktijklessen volgen om uw rijbewijs te behalen.
Contact Rijschool Moderna Leuven.
Per categorie Auto Motor Vrachtwagen Bus. Instituut en Rijschool Moderna Leuven NV. Blijde inkomststraat 164. tel: 016/ 23 35 81. Aan de Tiensepoort! 2007 Instituut en Rijschool Moderna Leuven NV Blijde Inkomststraat 164 3000 Leuven Aan de Tiensepoort. tel: 016/ 23 35 81 GSM: 0488/233579.
Erkende rijscholen Belgium.be.
Current Page: Erkende rijscholen. Om u voor te bereiden op de rijexamens kunt u een beroep doen op de rijschool. De rijopleiding en het rijexamen zijn gewestelijke bevoegdheid. Het uitreiken van rijbewijzen en duplicaten en informatie over buitenlandse rijbewijzen zijn federale bevoegdheid.
Autorijles Wikipedia.
Men kan in Nederland met 165, jaar bij elke rijschool beginnen met het nemen van rijlessen. Om een rijschool te beginnen moet men uiteraard zelf een rijbewijs hebben, en daarnaast moet men in het bezit zijn van een bevoegdheidspas van het IBKI.
Rijschool Defensief.
RIJSCHOOL DEFENSIEF MOL-BALEN-HERSELT. MONDMASKERS EN HANDONTSMETTING VERPLICHT. prijzen zijn inclusief BTW GELDIG VANAF 1 maart 2019. Enkel aanleren van de nieuwe manoeuvres? U bepaalt zelf het aantal lesuren: 55 per uur. Rijbewijs B geen meerprijs voor automaat 1 les 2u.:
Rijschool Fury Home.
De grootste gespecialiseerde rijschool voor vrachtwagens en motoren. De grootste gespecialiseerde rijschool voor vrachtwagens en motoren. Veiligheid en behendigheid zijn meer dan ooit de sleutelwoorden in ons verkeer. Rijschool Fury biedt elke bestuurder een professionele rijopleiding aan waarmee u het verschil maakt op de weg.
Rijschool De Keyser.
Met een eigen oefenterrein waar je de verschillende manoeuvres kan aanleren, en tevens stellen wij ons oefenterrein te Aarschot gratis ter beschikking aan al onze cursisten die bij onze rijschool een rijopleiding hebben gevolgd en de manoeuvres nog eens extra willen inoefenen.
Contacteer ons Geelse Rijschool.
Wij zijn dé rijschool voor al wie in het Examencentrum van Geel zijn rijbewijs voor auto of vrachtwagen wilt behalen. Onze cursisten komen naast Geel uit Mol, Westerlo, Olen, Meerhout, Herentals, Balen, Kasterlee, Olen. Wij geven onze praktische rijlessen in Geel, Herentals, Oevel en Olen, dé locaties waar het praktische examen plaats vindt.

Contacteer ons