Meer resultaten voor pedicure

 
pedicure
 
Pedicure Opleiding Wellness Academie.
Hier bleef het niet bij; Annemieke wilde graag meer weten over dermatologie. Ze volgende de opleiding schoonheidsspecialiste en volgde eveneens diverse specialisaties, waaronder een acne-specialisatie, definitief ontharen, lymfedrainage en cosmetische camouflage. Ook een vakdiploma visagiste mocht niet ontbreken om up-to-date te blijven. Verder behaalde ze eveneens haar bachelordiploma podologie. In de tussentijd vlamde bij haar de interesse op om haar kennis en ervaring te delen met toekomstig beroepsbeoefenaren. Annemieke is vooral ook zeer geïnteresseerd in de behandeling van de hele mens en heeft een brede, holistische visie op het behandelen van diverse problemen. Multidisciplinair werk en verbinding van regulier en alternatief heeft haar speciale interesse. Aandacht voor ieder individu staat centraal. Sinds 2003 geeft Annemieke cursussen en opleidingen op het gebied van reflexzonetherapie, medisch pedicure, schoonheidsspecialiste en medische basiskennis.
tarieven pedicure Paramedisch Centrum Boekenberg Deurne.
Diabetici krijgen een terugbetaling tot 30 euro per jaar. Een tegemoetkoming van 5 euro, met een maximum van 6 behandelingen per jaar. Wie jonger is dan 65 jaar, moet een medisch voorschrift voorleggen. Opgelet: Terugbetaling enkel bij pedicure die lid is bij Euromut.
Medische pedicure, luxe pedicure en manicure Pura Cura.
Een pedicure wordt steeds afgerond met een heerlijke deugddoende massage en veel aandacht voor de reflexzones van de voet. Bij een medische pedicure streef ik ernaar dat u weer met een goed gevoel huiswaarts keert waarbij u werkelijk op wolkjes loopt.
Pedicure Pro-Duo.
Die krijgt u door regelmatige pedicures! Gun uw voeten de allerbeste verzorging met de professionele pedicureproducten van Pro-Duo. In ons uitgebreide assortiment voetverzorgingsproducten vindt u alles wat u nodig heeft om voetkwaaltjes te behandelen en uw voeten een fijne verwenbeurt te geven.
Zeg niet zomaar pedicure tegen een gespecialiseerd voetverzorger! Voetmagazine.be.
Zeg niet zomaar pedicure tegen een gespecialiseerd voetverzorger! Zeg niet zomaar pedicure tegen een gespecialiseerd voetverzorger! Voor mensen in het vak is het onderscheid tussen een pedicure en een gespecialiseerd voetverzorger duidelijk, maar in de praktijk bestaat hierover nogal eens verwarring.:
Zes stappen voor de perfecte pedicure ELLE.be.
Zes stappen voor de perfecte pedicure. Geüpdatet op 3 oktober 2017 vrijdag, 5 juni 2015 door ELLE België ELLE België. De zomer komt eraan: haal je sandalen van onder het stof en show de wereld die prachttenen! Maar voor het zover is, is een pedicure onvermijdelijk.
Pedicure Begijnendijk Medische Pedicure Els 0498/ 61 93 04.
Ik bied medische pedicure aan van hoge kwaliteit, zowel mijn producten als mijn materialen zijn zorgvuldig uitgekozen. In tegenstelling tot de esthetische pedicure, die je terugvindt in reguliere schoonheidssalons, kan je bij mij wel terecht voor de behandeling van specifieke voetaandoeningen.
Cursus Centrum Voor Afstandsonderwijs.
Kiezen voor het Centrum Voor Afstandsonderwijs is kiezen voor flexibel studeren waarbij je toch persoonlijk begeleid wordt door gemotiveerde en professionele docenten. Het inschrijvingsgeld voor je opleiding Pedicure bedraagt maar 249. Voor dit bedrag ontvang je een geïllustreerd cursusboek, professionele online begeleiding van een zelfstandig pedicure met een eigen praktijk, toegang tot ons online studentenplatform.
Pedicure Peggy Medische pedicure en manicure te Geel.
Bij pedicure Peggy in Geel kan u terecht voor zowel een medische pedicure als manicure. Ik doe ook aangepaste voet of handverzorgingen voor mensen met diabetes, reuma of die een oncologische behandeling hebben ondergaan. Meer over mij weten? Meer weten over Pedicure Peggy.
Gespecialiseerd voetverzorger pedicure voor mensen met medische voorkennis Opleiding Syntra West. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart.
Gespecialiseerd voetverzorger pedicure voor mensen met medische voorkennis. Opleiding van 2 jaar op basis van 1 à 2 lesmomenten per week. Campus Brugge: start op woensdag 18/09/2019. Wekelijks les op woensdagavond van 18u30-22u00 regelmatig les op zaterdagvoormiddag 8u30-12u00. De gespecialiseerde voetverzorgster staat in voor de eerstelijns voetverzorging: je voorkomt en behandelt huid en nagelaandoeningen en geeft professioneel advies over schoeisel, lichaamshouding en voethygiëne.

Contacteer ons