Resultaten voor chinees

 
chinees
 
Schooltv: Chinees eten Lekker eten bij een Chinese familie.
Lekker eten bij een Chinese familie. Embed Favoriet Afspeellijst. 31 augustus 2008 online tot 31 december 2032 Leeftijd. Alle leeftijden Duur. 0128: min Bekeken. Voor de kleintjes. In China eten ze met stokjes! Kan jij eten met stokjes? Trek maar even recht.
Intertaal Chinees.
Chinese talen Wikipedia.
Chinees of Chinese talen is een verzamelnaam voor een groep talen die samen de Sinitische tak van de Sino-Tibetaanse taalfamilie vormen. Meestal bedoelt men met Chinees het standaardmandarijn, de officiële taal van de Volksrepubliek China, van Taiwan, en een van de officiële talen van Singapore.
Chinees Wikikids.
Landen waar een Chinese taal de officiële taal is. Landen met meer dan 1.000.000 Chinese sprekers. Het Chinees Chinees: Hàny of; Zhngwén is een familie van verwante talen, de Chinese talen, die als officiële talen worden gesproken in de Volksrepubliek China, Singapore en Taiwan.
Chinees 5 Plus Universiteit Leiden.
De inhoud wordt over drie cursussen verdeeld. Na het volgen van de cursus Chinees 3 bereikt u niveau A2.1, na het volgen van Chinees 4 niveau A2.2 en na Chinees 5 Plus A2.3 A2. Het cursusmateriaal is niet bij de cursusprijs inbegrepen.
Ni Hao! Steeds meer kinderen leren Chinees NOS Jeugdjournaal.
Die taal wordt steeds populairder. Op de Wolfert van Borselen School in Rotterdam krijgen alle kinderen in de brugklas Chinese les. Zou jij Chinees willen leren? Je kunt niet meer reageren. Reageer op de stelling: Zou jij Chinees willen leren?
Chinees WikiWoordenboek.
betreffende het Chinees. Demoniemen bij China in het Nederlands. inwoner: Chinees inwoonster: Chinese bijvoeglijk: Chinees. Bretons: sinaat br. Bulgaars: bg m, mv. Vereenvoudigd Chinees: zh-sc pinyin: Zhnggúo, optionally: zh-sc pinyinZhnggúo: de. Traditioneel Chinees: zh-tc pinyin: Zhnggúo, optionally: zh-tc pinyinZhnggúo: de.
Chinees Kandinsky College Malderburchtstraat.
De lesmethode die we gebruiken, is de 4-delige methode Chinees n Makkie. Bij de methode hoort een website met oefenmateriaal, waarmee klassikaal en zelfstandig gewerkt kan worden. In de vierde en vijfde klas bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan een masterclass Chinees.
Netwerk Chinees Nuffic.
Als lid van het Netwerk Chinees mag je gebruik maken van de toetsen uit onze databank en ontwikkel je samen met vakgenoten nieuwe toetsen. Het lidmaatschap voor het Netwerk Chinees kost 700 per school per jaar, exclusief btw. Meld je aan voor het Netwerk Chinees.
Chinees Erasmus University Rotterdam.
Chinees beginners 1. Tijdens deze cursus leer je de basis van de Chinese taal Mandarijn, waarbij de nadruk ligt op de vaardigheden spreken en luisteren in een alledaagse context. Chinees beginners 1 bestaat uit tien wekelijkse bijeenkomsten van 25, uur.

Contacteer ons