Meer resultaten voor cateraars groningen

 
cateraars groningen
 
Catering in Groningen, Friesland Drenthe Beijk Catering.
We komen op elke locatie die u maar wenst, maar beschikken zelf ook over eigen vaste locaties. Onze eigen vaste locaties zijn congres en vergadercentrum Hanze Plaza in Groningen, Drafbaan Victoriapark in Wolvega, Abe Lenstra Stadion in Heerenveen en de Allersmaborg in Ezinge.
Foodfellas Catering Cateraar in Groningen, Friesland en Drenthe.
Wij zorgen er voor! Cateraar in heel Noord-Nederland. Voor elk evenement in Groningen, Leeuwarden, Assen, Sneek en andere plaatsen in Noord-Nederland. Smaak komt op de eerste plaats. We werken alleen met goede en verse producten van het seizoen en stellen in overleg een menu op maat samen.
Bijzondere Locaties Groningen kan de catering voor u verzorgen.
Bijzondere Locaties Groningen heeft met geen enkele cateraar een vast contract. Als huurder bent u dus geheel vrij in uw keuze van cateraar. De Smaak van het Noorden / Traiteur Service sAmuse / BosBos Catering /. De Cateraars / Beijk Catering Service.
Dé Streekcateraar Natuurlijk, uit Groningen.
Wij nemen u de zorg van het regelen volledig uit handen, zodat u zelf ook volop kunt genieten van uw feest. Uiteraard berekenen wij géén bezorgkosten binnen de gemeente Midden-Groningen! Luuk Anita Gruben. Gepassioneerde cateraars in hart en nieren. Wij komen graag.
Partytenten verhuur en catering in groningen Partytent verhuur en catering Groningen.
Tevens stamppotbuffet, Speenvarken buffet, Duits buffet, soeplunch, Bier-Ballen-Braadworsten arrangement. Als je een feestje hebt, binnenkort, gewoon even alles aanvinken wat je nodig hebt en versturen, dan maken wij een scherpe offerte, want als je meerdere dingen huurt/koopt, dan krijg je korting.
sAmuse Cateraar Horecagroningen.nl.
SAmuse Cateraar Groningen. Sinds 1988 is sAmuse één van de toonaangevende cateraars van Noord Nederland. Een exclusief, duurzaam bedrijf, gevestigd in het hartje van Groningen. Lunch, borrel of diner, een butlerservice voor 2 personen of een feest voor 2000 gasten, zakelijk of privé, op een unieke locatie of bij u thuis?
Catering Eetcafé De Stadstuin Hereweg.
Stadstuin Catering uit Groningen doet waar het goed in is: wij zorgen dat u én uw gast genieten van uw tijd samen. Of het nou gaat om een groot of klein gezelschap, hapjes voor een verjaardag of feestje, thuis, of op locatie.
Catering in Groningen Betaalbare Catering.
Home Aanmelden Cateraars Inloggen. U bent hier: Betaalbare Catering Catering in Groningen. Vergelijk cateraars in 3 stappen.: Zoek cateraars Vind geschikte cateraars. Vraag offertes aan Vul uw wensen in. Vergelijk de offertes Vergelijk en kies wat bij u past. Zoekt u betaalbare catering in Groningen?
De Indische Catering Voor uw Catering in Groningen Cateraar.nl.
Cateraars in Duiven. Cateraars in Breda. Cateraars in Eindhoven. Cateraars in Nuenen. Kok aan huis. De Indische Catering. De Indische Catering. Wanneer het aankomt op het verzorgen van Catering in Groningen en omgeving bent u bij de Indische catering aan het juiste adres, ongeacht het gaat om enkele heerlijke luxe hapjes of het organiseren van een groot feest of evenement.
Catering Groningen Buffetten, Hapjes, Lunch en BBQ HapjesAanHuis.
Jessica van Roosmalen. 30 september 2020. De hapjes waren heerlijk echt van genoten alleen erg jammer dat ze dik 1 5 uur te vroeg werden geleverd. 20 / 2020 beoordelingen Alle reviews bekijken. Home Catering per plaats Groningen Catering Groningen.

Contacteer ons