Meer resultaten voor appartement

 
appartement
 
Vastgoed Unicum Appartement.
Zeer lichtrijk appartement op de eerste verdieping op wandelafstand van de Markt. Indeling: Inkomhal, een zeer ruime wo. Prijs 650 EUR. Dit appartement op de tweede verdieping is gelegen nabij het centrum van Eeklo en voldoet perfect aan al uw woonwensen.
Appartement in centrum Hemiksem volledig uitgebrand VRT NWS: nieuws. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. VRT NWS: nieuws. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. Artikel van Radio 2. Artikel van Radio 2. Artikel van Radio 2. Artikel van Radio 2. Artik
De brand ontstond vermoedelijk door een overbelasting aan de elektriciteit. De brand zat ook in de isolatie van het plafond. Die heeft de brandweer verwijderd. Het appartement en nog een naastgelegen appartement zijn door de brand onbewoonbaar. De bewoner van het uitgebrande appartement werd verzorgd in de ziekenwagen.
Woningprijzen stijgen weer: appartement 79, procent duurder dan vorig jaar De Morgen. Deel dit artikel. Loading.
De mediaanprijs voor een appartement steeg eveneens met 15.000 euro 79, procent. In Vlaanderen waren de huizen het duurst in Vlaams-Brabant en het goedkoopst in Limburg. Knokke-Heist was de duurste gemeente in de eerste jaarhelft, met een mediaanprijs van 682.500 euro voor een huis in gesloten, halfopen of open bebouwing.
Nieuwbouw te koop: Danneels.
Tielt 8700 Stationsberm. Laatste appartement met 2 slpk's' in het centrum. BINNENKORT BIJ DANNEELS. 8 moderne woningen in Wijnendale. BINNENKORT BIJ DANNEELS. Halfopen bebouwingen in hedendaagse bouwstijl. Stijlvol landelijk wonen met zicht op de velden. Klassevolle appartementen op de markt.
Appartement te koop Knokke Livimmo.
Home Te koop Nieuwbouwprojecten Te Huur Realisaties Gratis schatting Contact. Type vastgoed Geen voorkeur. Prijscategorie Alle categorieën. Aantal slaapkamers Maakt niet uit. Appartement Knokke-Heist ed2A1.21. Ruim 2-slaapkamer app met dubbel terras gelegen op de Edward Verheyestraat vlakbij het gemeenteplein. Pand in de kijker. Appartement Knokke-Heist Gem2A1/21. Ruim 2-slaapkamer app met terras gelegen in de Edward Verheyestraat vlakbij het gemeenteplein. Appartement Knokke fairw2. Aangenaam 2-slaapkamerappartement met open zicht gelegen op de Van Bunnenlaan te Knokke. Appartement Knokke symptk. Te renoveren duplex gelegen op een goeie ligging in de Zoutelaan te Knokke. Appartement Knokke HON15047TK. Prachtig Duplex appartement140m2 met verschillende terrassen. Appartement Knokke manontk. recente duplex met 2 zonneterrassen centrum Knokke. Appartement Knokke GUAPTK1. Magnifiek westgericht hoekappartement genietend van een open zicht. Appartement Knokke-Heist Erasmus14848tk. Centraal gelegen studio appartement voorzien van terras met zeezicht! Pand in de kijker. Appartement Knokke MAYTK1. Gerenoveerd en zeer goed gelegen 2 slaapkamer appartement te Kustlaan met zicht op het Lichttorenplein. Mogelijkheid tot kopen van een dubbele box in het gebouw. Appartement Knokke DURITK. Modern en recent gerenoveerd appartement met 2 slaapkamers gelegen op de Dumortierlaan, nabij het strand parking mogelijk.
HomeVast Vastgoedkantoor Appartementen.
Dit verhuurd appartement bevindt zich op de 2de verdieping van een appartementsg. Te koop: Appartement. Op zoek naar een centraal maar toch rustig gelegen 2-slaapkamerappartement? Te koop: Appartement. Laatste appartement in Residentie Hertjen" te koop. Dit is een kleinschalig nie.
Appartement 18 definities Encyclo.
zakenrecht: aandeel in gebonden mede-eigendom in een gebouw met toebehoren, waarvan de eigendom is gesplitst. Gevonden op https//www.juridischwoordenboek.nl/zoek/appartement.: het appartement zelfst.naamw.Uitspraak: prtmnt Verbuigingen: appartementen meerv. aparte woning in een gedeelte van een gebouw Voorbeeld: een appartement voor zes personen'Synoniem: flat copy Kernerman Dictionaries.
Appartement te huur in België Zimmo. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. facebook. twitter. pinterest. instagram. linkedin.
Appartement te huur. Huis te huur. Garage te huur. Grond te huur. Bedrijfsvastgoed te huur. Kot-kamer te huur. Nieuwbouwproject te huur. Boerderij te huur. Kijk anders ook eens bij de te koop sectie.: Appartement te koop. Huis te koop. Garage te koop.
Bodemonderzoek bij appartementen OVAM.
Onderzoeksplicht bij overdracht. Bij iedere overdracht in een appartement of andere gedwongen mede-eigendom moet er steeds een bodemattest beschikbaar zijn. Daarnaast moet er, overeenkomstig artikel 30 van het Bodemdecreet, bij overdracht van een privatieve kavel in appartementen of andere gedwongen mede-eigendommen een oriënterend bodemonderzoek uitgevoerd worden in de volgende 2 gevallen.:
Vastgoed Ann Nemegheer Appartementen.
Te Huur: Appartement. Te Huur: Appartement. Te Huur: Appartement. Te Huur: Appartement. Te Huur: Appartement. Te Huur: Appartement. Te Huur: Appartement. in prijs verlaagd. Te Huur: Duplex. Te Huur: Appartement. Te Huur: Appartement. Te Huur: App. Te Huur: Appartement. Te Huur: Appartement.

Contacteer ons