Zoeken naar marokkaanse catering

 
marokkaanse catering
 
El-Hajaat, intermediar samenleving, evenementen planner en marokkaanse catering in Venray Catering Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Geef als eerste een beoordeling aan El-Hajaat, intermediar samenleving, evenementen planner en marokkaanse catering in Venray. Gerelateerde bedrijven El-Hajaat, intermediar samenleving, evenementen planner en marokkaanse catering Venray. De Boog 11.
catering twente thuis koken beste marokkaanse cateraar.
Kenmerkend daarbij is dat wij traditionele Marokkaanse decoratie in een modern jasje steken.Met onze smakelijke catering en onze sfeervolle decoratie ontstaat de perfecte ambiance voor uw feest. Marokkaanse Catering Breda Mlouza. Wij bieden catering en decoratie aan in Breda en omgeving.
Aaliyah Catering decoratie 06 222 55 536 info@aaliyahcatering.nl.
Als u wilt, decoreren wij bovendien de ruimte waarin uw feest wordt gehouden. Kenmerkend daarbij is dat wij traditionele Marokkaanse decoratie in een modern jasje steken.Met onze smakelijke catering en onze sfeervolle decoratie ontstaat de perfecte ambiance voor uw feest.
MAROKKAANSE BRUILOFT Catering.
CATERING DIMA Event plaza 2019 Pakket Prins: 28, Vrouwenzaal en mannenzaal aparte ingang Decoratie chavari stoelen Gedecoreerde taart tafel WelkomsTafel met melk en gevulde madjoel dadels water en jus dorange Onbeperkt koffie en Marokkaanse thee Nootjes Marokkaanse Koekjes Verse Loempia en Briwat Cocktails bar Voorgerecht: kippastilla of vispastilla Hoofdgerecht: tajine met pruimen of kip met jus Nagerecht: Dessert met fruit Personeel Frisdrank assortiment bij het eten brood bij het eten.
Diba Catering Marokkaanse keuken Diba Catering.
Behalve het verzorgen van de catering voor kleine en grote bruiloften, hebben we ook een eigen bezorgdienst. Heeft u bijvoorbeeld slechts één of enkele bastillas nodig, dan kunnen wij die tot aan uw deur laten bezorgen in de omgeving van Utrecht, Amsterdam, Amersfoort, Vianen, Houten, Woerden en Gouda.
Home.
Bent u gewend aan de heerlijke Marokkaans/Arabische catering van CousCousZo? Geen probleem, Lars neemt de receptuur van mij over zodat u nog steeds uw vertrouwde catering kunt bestellen. Binnenkort is de nieuwe website van Lars kookt gereed en kunt u online bestellen of reserveren.
Catering Arabia voor bijzondere Marokkaanse kwaliteit.
Catering Arabia bestaat er in allerlei soorten en variaties, maar tegelijkertijd lijkt veel catering sprekend op elkaar in aanbod. Als je niet van Marokkaanse afkomst bent, is het wel eens leuk om eens iets totaal anders te doen en te kiezen voor Marokkaanse catering.
Marokkaanse kookworkshop en catering Leiden Moroccan Fine Cooking.
2313 PG Leiden. 06 511 452 60. Moroccan Fine Cooking. Koken en Genieten op Marokkaanse wijze. Wij" hebben met onze jong volwassen kinderen een workshop Marokkaans koken gevolgd. bij Moroccan Fine Cooking aan de Volmolengracht. Najia had alles goed voorbereid.
Catering Zohour Een bijdrage aan de mooiste dag van je leven.
Een bijdrage aan de mooiste dag van je leven! Welkom bij Catering Zohour. Catering Zohour behoort al een geruime tijd tot de top van de Marokkaanse party-cateraars. Bij catering Zohour staat kwaliteit en service op de eerste plaats. Creativiteit met de gerechten, onderscheidend vermogen in onze presentatie en een persoonlijke aanpak maken catering Zohour de ideale partner voor uw evenement.
Catering van Traiteur Layali Geheel naar uw smaak!
Als professioneel cateringbedrijf met jarenlange ervaring in het vakgebied, verzorgen wij uw catering geheel in Marokkaanse stijl en klasse. Onze cateringdiensten zijn zodanig flexibel dat zowel u als uw gasten voor aangename verassingen komen te staan. Onze prioriteit is dan ook volledig gebaseerd op uw visie en invulling van een moment om nooit te vergeten. De cateringdiensten vinden zowel plaats op feestlocaties door heel Nederland, als op onze vaste locatie in Cothen bij Utrecht en Het Paleis in Schiedam.

Contacteer ons