Resultaten voor italiaans restaurant utrecht oude gracht

 
italiaans restaurant utrecht oude gracht
 
De 10 beste Italiaanse restaurants in Utrecht Tripadvisor.
Aardig uitzicht in dit restaurant. Op herhaling bij de Bijenkorf. Aand8 voor Eten. Italiaans, Vis en zeevruchten Menu. Veel aandacht voor Italiaans eten geen. Naast De Markt. 56 beoordelingen Nu gesloten. Italiaans, Europees Menu. Goede sfeer, goed eten. De Pizzabakkers Twijnstraat. 6 beoordelingen Nu gesloten. Nederlands, Europees Menu. 24 beoordelingen Nu gesloten. Italiaans, Nederlands Menu. Heerlijk gegeten in sfeervolle en. Geen aanrader, slecht. Pizza Beppe Utrecht Centrum.
Italiaanse restaurants in Utrecht Eet.nu.
In het centrum 13. Kinderstoel aanwezig 13. Magnetron voor kindervoeding 2. American Express 6. Diners Club 2. Master Card 16. results-mapupdateMap" classclose-filtersFilters" sluiten. 64, 24 recensies. Oudegracht aan de Werf 115 Utrecht. 13 positieve stemmen 9 negatieve stemmen. Bewaren in lijst Sluiten. Lijst toevoegen Sluiten. La Cantina di David. 63, 16 recensies. Oudegracht aan de Werf 88 Utrecht. 14 positieve stemmen 6 negatieve stemmen. Bewaren in lijst Sluiten. Lijst toevoegen Sluiten. Een knus restaurant met Italiaans karakter!
Home San Restaurant Siro San Utrecht Siro Restaurant Utrecht. Bar.
Een heerlijke heilige Welkom bij restaurant San Siro. San Siro is een heilige uit de rijke geschiedenis van Milaan. Een heiligman die goed was voor zijn omgeving. Dat willen wij ook zijn. We zijn geïnspireerd door Italië; de gerechten, maar ook het samenzijn en de gastvrijheid van het land bewonderen wij. Met een enthousiasme voor de Italiaanse keuken dragen wij onze eigen culinaire zienswijze uit en delen die met u. Maar San Siro staat niet alleen voor diner; u kunt bij ons op vele andere stijlvolle manieren genieten. Wij nemen u graag mee naar Italië Ontdek ons menu. Klassiek Italiaans met een moderne twist. Onze basis is klassiek en ambachtelijk, zo zijn puurheid en eenvoud de twee dragers van de Italiaanse keuken.
Home Drieharingstraat.
Uit eten in Utrecht is nog nooit zo leuk geweest. Nieuw restaurant in de straat. Nieuw restaurant in de straat. Nieuw restaurant in de straat. In de maand december wil er een nieuw restaurant zijn deuren openen in de straat.
Contact La Grotta Utrecht.
Het oudste Italiaanse restaurant/pizzeria van Utrecht. Karakteristiek vanwege het interieur en de originele en typisch Italiaanse gerechten. Op een simpele manier geserveerd maar kleurrijk en vol van smaak. Gedurende vele jaren hebben wij vele liefhebbers van de Italiaanse keuken zien gaan en komen.
Fusto D'oro' Italiaans specialiteitenrestaurant.
Restaurant Fusto Doro is een gezellig Italiaans specialiteiten-restaurant gevestigd in de sfeervolle kelders van de Oudegracht in Utrecht. Bij ons kunt u genieten van de authentieke Italiaanse keuken die zich vooral kenmerkt door de diverse heerlijke pasta's' en pizza's. U kunt op geopende dagen vanaf 1500: telefonisch uw reservering doorgeven via het nummer: 030 2314422.
Top 10 Italiaanse restaurants Amsterdam Couverts Magazine.
Restaurant Burrata in Den Haag. Restaurants in de Jordaan. Meer smaak met pastinaak vergeten groenten. Wil je eten bij Ziggo Dome? Dit zijn dé plekken. Top 10 lekkerste Italiaanse restaurants Amsterdam was last modified: november 2nd, 2016 by Claartje. Spetters in Breskens heropend na restyling. Chef van de Maand: Arturo Dalhuisen. Tijd voor een borrel bij BORRL Kitchen in Amsterdam. Van ontbijt tot kip van het spit bij Guusjes in Utrecht. Op zn Italiaans genieten bij La Lanterna in Den Haag.
De Veiling Italiaans restaurant in het hart van Utrecht.
Private dining is ook een van de mogelijkheden. De afsluitbare ruimtes van ons restaurant zijn daarnaast ook beschikbaar als vergaderruimte. Bekijk hier de mogelijkheden van vergaderen. Centraal in Utrecht. De Veiling is ideaal om af te spreken, het station is ca.
THE 10 BEST Italian Restaurants in Utrecht Tripadvisor.
Hotels near Museum Speelklok. Hotels near Centraal Museum. Hotels near Nijntje Museum. Hotels near DOMunder. Hotels near Rietveld Schroder House. Hotels near Museum Catharijneconvent. Hotels near Botanic Gardens. Hotels near Bloemenmarkt, Janskerkhof, Utrecht. Hotels near Miffy's' Traffic Light. Hotels near Wilhelminapark. All Utrecht Restaurants. Popular Types of Food. Cafés in Utrecht. Fast Food Restaurants in Utrecht. French Restaurants for Special Occasions in Utrecht. French Restaurants in Utrecht. Gluten Free Restaurants in Utrecht. Healthy Restaurants in Utrecht. Mediterranean Restaurants in Utrecht. Middle Eastern Restaurants with Outdoor Seating in Utrecht. Seafood Restaurants in Utrecht. Sushi Restaurants for Families in Utrecht. Vegan Restaurants in Utrecht. Vegetarian Restaurants in Utrecht. Best Meatballs in Utrecht. Best Mussels in Utrecht. Best Waffles in Utrecht. Best Tiramisu in Utrecht. Best Kabobs in Utrecht. Best Ceviche in Utrecht. Best Cod in Utrecht. Best Pho in Utrecht. Best Wings in Utrecht. Best Pasta in Utrecht. Best Moussaka in Utrecht. Best Hamburgers in Utrecht. Best Dim Sum in Utrecht. Best Ribs in Utrecht. Best Halloumi in Utrecht. Popular Restaurant Categories.
De beste restaurants van Utrecht JAN Magazine.
Twijnstraat 43 030 238 05 46. In dit nieuwe restaurant het wisselde onlangs van locatie, gevestigd in een oude fabrieksloods met enorme drakenschilderijen, s erveert Leen: heerlijke Aziatische tapas. Op de kaart staan vele oosterse lekkernijen als Chinese dimsum en Indonesische ayam setan voor de gevorderde curry-eter. Het restaurant is erg groot en sfeervol ingericht. De akoestiek is helaas minder goed. Heuveloord 140 030 251 14 11. EEN GEZELLIG HAPJE ETEN. Bij De Markt eet je biologisch met een Italiaans tintje.

Contacteer ons