Zoeken naar italiaans restaurant utrecht gracht

 
italiaans restaurant utrecht gracht
 
Il Il Pozzo Pozzo Italiaans Italiaanse restaurant Restaurant in in Utrecht. Utrecht.
Selecteer een pagina. Welkom bij het oudste restaurant in de werfkelders van Utrecht! Il Pozzo lett. De Waterput is een authentiek Italiaans etablissement. Het is het eerste restaurant dat ooit zijn deuren opende in de kelders van de Oudegracht aan de Werf.
Restaurant De Markt Utrecht.
Verder kunt u genieten van de à la carte gerechten en een keuze maken uit verschillende antipasti. Wij verwelkomen u graag bij Restaurant De Markt! U kunt Restaurant De Markt vinden in de Drieharingstraat: het gezellige horecastraatje midden in het centrum van Utrecht, tussen het Vredenburg en de Oude Gracht.
Fusto D'oro' Italiaans specialiteitenrestaurant.
Restaurant Fusto Doro is een gezellig Italiaans specialiteiten-restaurant gevestigd in de sfeervolle kelders van de Oudegracht in Utrecht. Bij ons kunt u genieten van de authentieke Italiaanse keuken die zich vooral kenmerkt door de diverse heerlijke pasta's' en pizza's. U kunt op geopende dagen vanaf 1500: telefonisch uw reservering doorgeven via het nummer: 030 2314422.
San Siro Utrecht Restaurant Bar.
Elke streek met zijn eigen culinaire specialiteiten en wijnen. Allemaal aspecten, verweven in ons restaurant in het centrum van Utrecht. Maar San Siro is niet alleen eten. U kunt bij ons stijlvol en op vele manieren genieten. Welkom bij restaurant San Siro.
Contact La Grotta Utrecht.
Wij zijn regulier geopend. U kunt rechtstreeks via onze website reserveren. of bel 030-2312859. heeft u klachten die op corona kunnen lijken, blijf thuis. La Grotta bestaat reeds 43 jaar. Het oudste Italiaanse restaurant/pizzeria van Utrecht. Karakteristiek vanwege het interieur en de originele en typisch Italiaanse gerechten. Op een simpele manier geserveerd maar kleurrijk en vol van smaak. Gedurende vele jaren hebben wij vele liefhebbers van de Italiaanse keuken zien gaan en komen. De positieve reacties van onze gasten geven ons het vertrouwen om nog jaren door te kunnen gaan. U bent van harte welkom. Bij La Grotta kunt u terecht voor een gezellig avondje dineren, maar tevens. beschikken wij over een aparte ruimte die voor diverse mogelijkheden gebruikt kan worden. Feestjes en partijen. Ook kunnen wij voor u de catering verzorgen, deze word dan bereid op italiaanse wijze en bezorgd. op locatie, of u kunt het bij ons afhalen. Tevens is het ook voor minder valide mensen goed toegankelijk.
Italiaanse restaurants in Utrecht Eet.nu.
In het centrum 13. Kinderstoel aanwezig 13. Magnetron voor kindervoeding 2. American Express 6. Diners Club 2. Master Card 16. results-mapupdateMap" classclose-filtersFilters" sluiten. 64, 24 recensies. Oudegracht aan de Werf 115 Utrecht. 13 positieve stemmen 9 negatieve stemmen. Bewaren in lijst Sluiten. Lijst toevoegen Sluiten. La Cantina di David. 63, 16 recensies. Oudegracht aan de Werf 88 Utrecht. 14 positieve stemmen 6 negatieve stemmen. Bewaren in lijst Sluiten. Lijst toevoegen Sluiten. Een knus restaurant met Italiaans karakter!
Italiaans restaurants in Utrecht IENS.
Restaurant in Utrecht /. Italiaans restaurants in Utrecht. Italiaans restaurants in Utrecht. 48 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. De heilige pasta van la mamma, de pizza's' van goede oude Tony, het geheime ingrediënt in de risotto van tante Anna, de romige panna cotta die je doet denken aan gelukkige tijden De Italiaanse keuken is een fenomeen. Zij grijpt ons aan het hart en vertelt de oude familieverhalen vol emotie. Je houdt wel van een geheim? Vind dan hier onze selectie van beste Italiaanse restaurants in jouw stad.
THE 10 BEST Italian Restaurants in Utrecht Tripadvisor.
Hotels near Museum Speelklok. Hotels near Centraal Museum. Hotels near Nijntje Museum. Hotels near DOMunder. Hotels near Rietveld Schroder House. Hotels near Museum Catharijneconvent. Hotels near Botanic Gardens. Hotels near Bloemenmarkt, Janskerkhof, Utrecht. Hotels near Miffy's' Traffic Light. Hotels near Wilhelminapark. All Utrecht Restaurants. Popular Types of Food. Cafés in Utrecht. Fast Food Restaurants in Utrecht. French Restaurants for Special Occasions in Utrecht. French Restaurants in Utrecht. Gluten Free Restaurants in Utrecht. Healthy Restaurants in Utrecht. Mediterranean Restaurants in Utrecht. Middle Eastern Restaurants with Outdoor Seating in Utrecht. Seafood Restaurants in Utrecht. Sushi Restaurants for Families in Utrecht. Vegan Restaurants in Utrecht. Vegetarian Restaurants in Utrecht. Best Meatballs in Utrecht. Best Mussels in Utrecht. Best Waffles in Utrecht. Best Tiramisu in Utrecht. Best Kabobs in Utrecht. Best Ceviche in Utrecht. Best Cod in Utrecht. Best Pho in Utrecht. Best Wings in Utrecht. Best Pasta in Utrecht. Best Moussaka in Utrecht. Best Hamburgers in Utrecht. Best Dim Sum in Utrecht. Best Ribs in Utrecht. Best Halloumi in Utrecht. Popular Restaurant Categories.
Cantina di David Fine Italian Dining.
ITALIAN FINE DINING Vanaf 1 juni 2020 ontvangen wij u weer graag in ons restaurant. Buiten aan de de Oudegracht op ons terras" tuin" en binnen in de authentieke" 13e eeuwse werfkelder. We zijn open voor diner maandag t/m zondag 1700-2215: Reserveren.
De 10 beste Italiaanse restaurants in Utrecht Tripadvisor.
Aardig uitzicht in dit restaurant. Op herhaling bij de Bijenkorf. Aand8 voor Eten. Italiaans, Vis en zeevruchten Menu. Veel aandacht voor Italiaans eten geen. Naast De Markt. 56 beoordelingen Nu gesloten. Italiaans, Europees Menu. Goede sfeer, goed eten. De Pizzabakkers Twijnstraat. 6 beoordelingen Nu gesloten. Nederlands, Europees Menu. 24 beoordelingen Nu gesloten. Italiaans, Nederlands Menu. Heerlijk gegeten in sfeervolle en. Geen aanrader, slecht. Pizza Beppe Utrecht Centrum.

Contacteer ons