Resultaten voor italiaans restaurant utrecht centrum

 
italiaans restaurant utrecht centrum
 
De beste plekken om Italiaans te eten en drinken in Utrecht.
Food Drinks All day Italiaans eten en drinken in Utrecht. Lasagnes, pasta en heerlijk steenovenpizza's. Iedereen houdt van de Italiaanse keuken. Van romantisch dineren bij kaarslicht met muziek van Ramazzotti tot de gastvrijheid. Wij hebben een lijst gemaakt met de lekkerste Italiaanse tentjes in Utrecht waar jij de heerlijkste gerechten met de verste producten kunt eten.
Da Portare VIA Da Portare Via.
In Amsterdam, Den Haag and Utrecht our pizza's' are delivered up to your front door, desk or wherever you are while feeling hungry by UberEATS, Foodora or Deliveroo. Visit their website to place your order and welcome your pizza within 30 minutes.
Italiaans restaurants in Utrecht IENS.
Restaurant in Utrecht /. Italiaans restaurants in Utrecht. Italiaans restaurants in Utrecht. 48 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. De heilige pasta van la mamma, de pizza's' van goede oude Tony, het geheime ingrediënt in de risotto van tante Anna, de romige panna cotta die je doet denken aan gelukkige tijden De Italiaanse keuken is een fenomeen. Zij grijpt ons aan het hart en vertelt de oude familieverhalen vol emotie. Je houdt wel van een geheim? Vind dan hier onze selectie van beste Italiaanse restaurants in jouw stad.
Fico Utrecht fine dining great views stunning interior. Fico Utrecht. clock. mail. marker. phone. icon-arrow. icon-arrow-up. icon-cancel. icon-grapes. icon-social-facebook. icon-social-instagram. icon-wine.
Deze bevindt zich op steenworp afstand van ons restaurant. U kunt bij ons een uitrijkaart kopen voor slechts 5. Wanneer je vragen nog onbeantwoord zijn gebleven dan horen wij dit uiteraard graag. Je kunt ons dagelijks telefonisch bereiken tussen 1200: 2400: uur op 030 29 66 001. Voor overige vragen kunt u ons dagelijks telefonisch bereiken. Kent u WT Urban Kitchen al? 3521 AK Utrecht.
Home Drieharingstraat.
Restaurant Van Buuren is een gezellig restaurant in het centrum van Utrecht. De keuken van Van Buuren is internationale keuken met Zuid-Europese accenten. U kunt bij ons verrassend lekker eten voor een betaalbare prijs. Uniek aan onze kaart is de SamSam-formule.
Restaurant Oliva.
Wat" een leuk Italiaans restaurant is dit. Wij hebben hier genoten van de Pranzo dat iedere 1e zondag van de maand wordt geserveerd. Na een alleraardigst ontvangst eerst genoten van een lekkere prosecco voordat de 8 heerlijke gerechtjes in een rustig tempo werden uitgeserveerd.
Scopri Italiaans Restaurant.
31 0182 359 232. Scopri Italiaans Restaurant. 2 Jarig Jubileum. Restaurant Scopri is voor veel mensen in omstreken een begrip geworden. U kunt bij ons terecht voor overheerlijke Italiaanse lekkernijen. Denk hierbij aan pastas, pizzas, vlees en ook verschillende vis soorten.
Restaurant Sitio Steaks Pasta.
Hoe je Sitio Steaks Pasta kunt bereiken zie je in de routebeschrijving. We raden je aan je tafel in het restaurant vooraf online of telefonisch 073 888 40 88 te reserveren. UIT ETEN BIJ SITIO. Restaurant Sitio Steaks Pasta ligt midden in het centrum, in het hart van de gezelligste wijk van Den Bosch; de Uilenburg.
Welkom Italiaans Restaurant San Marco Doorn.
Dat kan telefonisch op 0343 412 798. Van harte welkom bij. Italiaans Restaurant San Marco. Restaurant San Marco is een sfeervol Italiaans restaurant gelegen in het centrum van Doorn. Vanaf heden gelden weer onze normale openingstijden. Wij hanteren de volgende openingstijden.:
Restaurant Utrecht Dít zijn de beste restaurants.
Ganzenmarkt 16A, Utrecht. Een super hip en lekker restaurant is Ruby Rose. Hier proef je de meest lekkere Mediterraanse gerechten maar je kunt er ook hele goede wijnen vinden. Het is namelijk ook een wijnbar. Proef er allerlei verschillende gerechtjes variërend in prijs. Gerechtjes vanaf 300. Korte Jansstraat 23, Utrecht. In dit restaurant, gevestigd in een oude fabrieksloods met enorme drakenschilderijen, serveert LEEN: heerlijke Aziatische tapas. Op de kaart staan vele oosterse lekkernijen als de bread and dips met gefrituurde sprinkhaan. Maar je kunt ook voor een veiligere optie als dismum van vlees en garnaal gaan of een curry zoals je m thuis zelf nooit zou maken. Het restaurant is enorm en toch zeker sfeervol ingericht. De akoestiek is helaas wat minder door grote de ruimte. Dat wordt schreeuwen. Of zet het diner voort op het Berlijn-achtige terras. Tapas vanaf: 55. LEEN, Heuveloord 140, Utrecht. Bestel ook voor thuis. Mezze, kleine gerechtjes uit Arabische landen, staan bij het sfeervol ingerichte Badhu op het menu.

Contacteer ons