Op zoek naar surinaamse catering?

 
surinaamse catering
 
Catering Grote Bakken.
Heeft u vragen of wilt u een bestelling plaatsen.: 010 341 7667. Catering Grote Bakken. Catering Grote Bakken. Catering Surinaams Eten Bestellen in Rotterdam. Catering Grote Bakken. Chinese bami vegetarisch small. 7-10 personen: 3500., Chinese Bami vegetarisch Tjauwmin 7-10 personen Hits: 81.
11 x Surinaamse catering voor hapjes, gerechten en gebak This Girl Can Cook.
Er zijn zo ontzettend veel cateraars die hun diensten aanbieden, dat het lastig kan zijn om te bepalen wie je nou moet inhuren. Gelukkig heeft This Girl Can Cook in willekeurige volgorde voor jou een lijst gemaakt met 11 opties voor Surinaamse catering, van gerechten en hapjes tot taarten! Surinaamse catering 1: Catering Ramini Javaans-Surinaams Rotterdam.
Maja Surinaamse Catering 1 Recommendation Nextdoor.
Padma's' Cookery Surinaamse Feel" at Home" cookery.
Feel at Home Cookery Heerlijke Halal bereide Surinaamse gerechten, precies zoals we gewend zijn thuis in Suriname te maken en eten. Broodje bakkeljauw, roti rol, gevulde bara en meer: alles dagelijks bereid met verse ingredienten van hoge kwaliteit en alles met de smaak van thuis.
Even voorstellen Roepan's' Catering.
Roepans catering RC heeft haar naam te danken aan de gelijknamige achternaam van de personen achter het bedrijf. Zowel Roepan senior als Roepan junior versterken elkaar in dit traditiegetrouwe, dynamische bedrijf. Inmiddels heeft RC als cateraar ruim haar sporen verdiend binnen de Surinaamse en Hindoestaanse gemeenschap.
Authentieke Surinaamse cateraar nu ook in Almere.
Home RKR Catering, uw Surinaamse cateraar voor iedere gelegenheid. De Surinaamse keuken is bezig aan een ware opmars in Nederland. Werden gerechten als barra en roti voorheen uitsluitend door van oorsprong Surinaamse Nederlanders bereid, tegenwoordig weten ook de echte Kaaskoppen ze te waarderen.
Floor's' Surinaamse Catering in Amsterdam Top 10 Cateraars.
keyboard_arrow_down de beste cateraars voor jou. Kies uit 1250 top Cateraars Kies uit 1250 Cateraars in Nederland. Trustoo Noord-Holland Amsterdam Catering. Floor's' Surinaamse Catering. arrow_back De top 10 cateraars in Amsterdam Terug naar de top 10 Amsterdam. Ben je eigenaar van dit bedrijf? Floor's' Surinaamse Catering. place Wilhelminastraat 182 HS, 1054 WT, Amsterdam. grade 47 beoordeling en. timelapse 18 jaar in bedrijf. Gratis en vrijblijvend. Over Floor's' Surinaamse Catering.: Wij zorgen ervoor dat elk event een waar feest wordt. Van een bruiloft, verjaardag, lunch, event tot aan een crewcatering. Vanwege ons uitgebreid assortiment kan een ieder kennismaken en genieten van de Surinaamse keuken. Van hapjes tot aan een lopend buffet. Niet alleen bereiden wij Surinaamse gerechten, maar ook bijvoorbeeld Hollandse stamppotten met een twist. Of misschien heeft u wat anders in gedachten? Aankleding en bediening is voor ons ook geen probleem. Kortom, al het regelwerk nemen wij u uit handen, zodat u kunt genieten.
Home Surinaams Buffet Catering.
Hét adres voor smakelijke en verzorgde Surinaamse catering en maaltijden. Surinaams Buffet zorgt met liefde en passie voor uw catering. Met meer dan 30 jaar ervaring maken wij authentieke en originele Surinaamse gerechten en specialiteiten van hoge kwaliteit. Graag maken wij ook u blij met ons heerlijke aanbod. Wij verzorgen in Amsterdam en wijde omgeving de catering voor bedrijven en particulieren.
Surinaamse Catering SUkukru.nl.
SU kukru verzorgt surinaamse catering op locatie! Zin in een barbecue met vlees gemarineerd in verschillende smaken? Organiseert u binnenkort een bruiloft, buurtfeest, verjaardag of personeelsfeest? Of liever een verzorgde lunch om de vergadering te doorbreken? Neem dan contact op met SU kukru!
Maja Surinaamse Catering.
Maja Surinaamse Catering. Over Maja Surinaamse Catering.: Maja Surinaamse Catering is een jong bedrijfje wat zich richt op het cateren van Surinaams eten. Wij koken van uit de traditie dat surinaams / hindoestaanse families bij bijna iedere gelegenheid met elkaar en voor elkaar koken.

Contacteer ons