Zoeken naar surinaamse catering rotterdam

 
surinaamse catering rotterdam
 
Gespecialiseerd in de Surinaams Javaanse keuken De website van cateringenak!
Sinds 19 januari 2011 zijn wij als cateringbedrijf voornamelijk actief in regio Rotterdam. Naast het verzorgen en bezorgen van onze gerechten, bieden wij ook de mogelijkheid om tijdens uw bijzondere aangelegenheid de gerechten uit te serveren, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het contactformulier in! Onze" liefde voor Surinaams Javaans eten proef je terug in onze gerechten." Catering Enak Schiedam 06 25 430 417 / 06 14 281 832.
Surinaams en Caribische catering in Rotterdam en omgeving met of zonder bedienend personeel.
Catering Warung Mini Rotterdam.
Tijd catering verplicht. Aantal personen verplicht. 1200: 2200: Ma tm Zat. 1400: 2200: Zon. 1100: 2200: MaDiWoDo, Vr, Za. 1400: 2200: Zon. Bezorging binnen beperkt gebied. Tips van tante. Ben je geen heet eten gewend, doe dan rustig aan met gele sambal. Maak uw maaltijd compleet met een zakje verse kroepoek. U kunt bij ons ook pinnen. Probeer onze bekende pindasaus en oordeel zelf. Warung Mini Rotterdam.
Surinaamse Catering in Rotterdam vindt u bij Hapjes aan Huis.
Alle gerechten worden dagelijks vers bereidt in de keuken in uw buurt. Surinaamse Catering in Rotterdam voor elke gelegenheid. Of u nu een Surinaamse Catering zoekt voor onder andere een verjaardag, uitvaart, bruiloft of bedrijfsfeest, ons team denkt graag met u mee.
Maja Surinaamse Catering.
Maja Surinaamse Catering. Over Maja Surinaamse Catering.: Maja Surinaamse Catering is een jong bedrijfje wat zich richt op het cateren van Surinaams eten. Wij koken van uit de traditie dat surinaams / hindoestaanse families bij bijna iedere gelegenheid met elkaar en voor elkaar koken.
Catering Den Haag, Rotterdam Zoetermeer. Aan huis of voor bedrijven!
Je kunt er ook gewoon voor kiezen om de catering van Colors Events in te huren voor bijvoorbeeld je bedrijfsfeest. Er mag dan misschien geen Surinaams of Marokkaans thema zijn, maar dat betekent natuurlijk niet dat de lekkerste gerechten niet perfect geschikt zijn om op te dienen tijdens dit leuke en gezellige event met collegas en zakenrelaties onder elkaar. Ook dan is het dus zeer geschikt om gebruik te maken van specialisten die wij in ons bestand hebben opgenomen. Catering Leiden Surinaamse catering Catering bedrijf Catering Zoetermeer Catering Rotterdam. Catering aan huis of voor bedrijven. De catering die wij in Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Delft en Leiden bieden is geschikt voor evenementen van verschillende schaal. Heb je een kleinschalig feestje aan huis? Dan bieden wij daar de juiste catering voor. Denk dan bijvoorbeeld aan een BBQ barbecue.
De 23 beste afbeeldingen van Lopend buffet Catering, Buffet, Jubilea.
Surinaamse restaurants in Rotterdam Eet.nu.
Ga naar content. Waar heb je zin in? Surinaamse restaurants in Rotterdam. Alle Surinaamse restaurants in Rotterdam. Uit eten in Rotterdam? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen?
Catering Den Haag, Rotterdam Zoetermeer. Aan huis of voor bedrijven!
Ook dan is het dus zeer geschikt om gebruik te maken van specialisten die wij in ons bestand hebben opgenomen. Catering Leiden Surinaamse catering Catering bedrijf Catering Zoetermeer Catering Rotterdam. Catering aan huis of voor bedrijven. De catering die wij in Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Delft en Leiden bieden is geschikt voor evenementen van verschillende schaal.
Home. Patricks Catering.
Welkom bij Patricks Catering. Patricks Catering is gespecialiseerd in de Surinaamse keuken. De nadruk ligt op de authentieke Surinaamse smaak en de presentatie en uitstraling, maar natuurlijk is de kwaliteit ook niet te onderschatten. We kunnen voor u een heerlijk Surinaams buffet verzorgen, bestaande uit maaltijden en/of hapjes. Neem ook een kijkje in onze webshop voor onze overheerlijke marinades en sauzen. Bezoek ons afhaalrestaurant! Wij hebben aangepaste openingstijden en zijn alleen geopend voor afhaal. Zorg ervoor dat u 15, meter aan houdt tijdens het bestellen! Bijlmerdreef 1323, 1103 TV Amsterdam.

Contacteer ons