Meer resultaten voor indonesische cateraar amsterdam

 
indonesische cateraar amsterdam
 
Kediri Indonesische afhaal en catering Amsterdam.
Watson Jacobsz Cafà MOJO Amsterdam Kediri Indonesische afhaal en catering Cafà Clichà Restaurant Riaz Peruvian Cuisine NL The" real Peruvian Kitchen" Soytasty Restaurant Zest Ginger Gems The Dutch Weed Burger The Meets El Pescado Visspecialiteiten Vis Restaurant Oost MediaCafà Amsterdam Westergasfabriek Het Ketelhuis Bistro Bentinck Braai Westerpark De Bakkerswinkel.
Iboenda Uw Indonesische afhaal in Amsterdam.
Bekijk onze afhaalmenu's. iBoenda, uw authentieke Indonesische afhaal. iBoenda is uw authentieke Indonesische afhaalrestaurant in Amsterdam. U kunt onze heerlijke dagverse gerechten en maaltijden afhalen of laten bezorgen. Van milde tot pittige gerechten en van kleine tot uitgebreide maaltijden die u zelf kunt samenstellen.
Bali James Indonesian Restaurant.
Authentieke Indonesische gerechten bereid op traditionele wijze. De gerechten staan mooi in harmonie tot elkaar en varieren van mild tot heet. Indonesisch eten is uitstekend geschikt voor grote groepen mensen. Sinds 1978 verzorgt Restaurant Bali James catering aan gezelschappen van 20 tot 2000 personen.
Kraton Rosbeijer.
In Yogyakarta centraal Java bevindt zich het Kraton Ngayogyakarta Hadiningrat paleis van Hamengkoeboewono I dat ook nu door Hamengkoeboewono X wordt gebruikt en Puro Pakualaman paleis van Pakualam. Als ze 19 is komt ze naar Nederland om Economie te studeren in Amsterdam, maar door de taalbarrière stopt ze daar na één jaar mee en gaat ze eerst voldoende Nederlands leren om de colleges op de Universiteit van Amsterdam te kunnen volgen. Ze is er gelukkig voor liefhebbers van de goede Indonesische Keuken nooit meer teruggekeerd. Snel na aankomst in Nederland krijgt ze een baantje in een Indonesisch afhaalcentrum en met de voor haar karakteristieke zelfstandigheid en daadkracht begint ze vervolgens een eigen afhaalcentrum Toko Semarang in Amersfoort.
Putri Solo Indonesian Cuisine and Delicatessen.
Naast het representatief opstellen van het buffet kunnen wij, voor jouw gemak, ook bedienend personeel inzetten. Als enige cateraar kunnen wij jou zelfs een cultureel én culinaire programma aanbieden. In samenwerking met de Indonesische dansgroep Nuansa Seni Performing Arts, kunnen wij tijdens het buffet verschillende Indonesische dansen verzorgen Zelfs muzikale repertoires van verschillende bands gaat ons geen brug te ver!
Rijsttafel Catering Take Away Toko Frederik. Toko Frederik de Rijsttafel specialist van Den Haag.
De maaltijd kan worden afgesloten met fruit, ijs of een kopje koffie of thee met spekkoek. Onze Chef-kok en kok komen beide uit West-Java en hebben in Den Haag gekookt in vele gerenommeerde restaurants, waaronder restaurant Bali in Scheveningen en Restaurant Sarinah aan het Goudenregenplein. Chefkok Enny heeft nauw samengewerkt met de bekende tvkok Lonny Gerungan, schrijver van vele Indonesische kookboeken.
Sari Citra sari citra.
Een dagje Amsterdam beëindigen met een van onze vele gerechten zoals Nasi of bami rames, sate ajam, gado-gado of onze heerlijke en complete rijsttafel Sari" Citra" is een feest. In ons gezellig eethuis heeft u een ruime keuze uit originele Indonesische gerechten die wij op het menu hebben staan.
Sinar mas b.v, personeel, jobs, Indonesische catering en partycatering in Amsterdamindische, catering, Indonesische rijsttafel en buffet, indonesisch buffet, toko, Aziatische, Indonesische partycatering, Thaise en Chinese catering, Haarlem, zaandam, hilve
We zoeken een winkelmedewerkster voor de toko voor ongeveer 3 dagen 4 tot 8 uur per dag. Het omvat het helpen van klanten in de winkel, aanvullen voorraden, klaarzetten en maken van bestellingen, schoonmaken etc. Kennis van Chinees of Indonesisch is handig.
Restaurant Bandoeng. Indisch Restaurant Bandoeng Sinds" 1973."
In ons sfeervol ingerichte restaurant, met onder andere oude schoolplaten en originele Indonesische attributen, kunt u oprecht genieten van uw diner. Met gezellige Indonesische muziek op de achtergrond, het geluid van de tokek en de geur van geroosterde sateh op onze houtskoolgrill waant u zich werkelijk in Indonesië.
Padang Boelan De echte Indonesische catering in Amsterdan en omstreken.
Met het openbaar vervoer vanaf Amsterdam CS: Bus 18 of 21 of tram 3 of 10, uitstappen bij Marnixplein. Westerstraat inlopen tegenover Marnixbad en dan gelijk links de Lijnbaansgracht op. Daarna rechts de Lindengracht op en bij het eerste kruispunt rechts de 2e Lindendwarsstraat in.

Contacteer ons